Haarlem in volle glorie

De Oude Stad is een wijk in de stad Haarlem met 13.830 inwoners en bestaat uit de historische binnenstad en de buurt tussen het station en de Nieuwe Gracht. De historische binnenstad, die omringd is door grachten en singels, wordt gekenmerkt door vele oude straatjes en monumenten.

Je woont hier letterlijk in de tuin van het voormalig bisschoppelijk paleis. De eerste bisschop die hier in 1858 kwam wonen, was Bisschop F.J. Van Vree. Nu wordt Hof van Vree een haven van rust en vree in een gebied met stedelijke allure. Op loopafstand van Haarlem centrum, vlakbij het centraal station, maar ook dicht bij het Kenaupark. Deze plek combineert stadse bedrijvigheid met rust en groen.

Haarlem heeft het allemaal

Sfeervolle grachten, goede restaurants, beroemde musea, stijlvolle boetieks, gezellige cafeetjes, een bruisend cultureel en uitgaansleven… Haarlem heeft het allemaal! De stad staat bekend om haar grandeur, de historische panden en de bourgondische sfeer. En dan heb je ook nog het strand en het rustgevende duinlandschap ‘om de hoek’.

WONEN MET ALLES DICHTBIJ

Voor boeiende dagjes uit hoef je Haarlem niet te verlaten. Wat dacht je van een bezoek aan de Grote of Sint Bavo kerk, het Teylers Museum of het Frans Hals Museum? Heerlijk struinen door de Haarlemse hofjes of de Gouden Straatjes, of juist even de stad uit en prachtig wandelen of fietsen in de duinen. In en rond Haarlem hoef je je nooit te vervelen.

Verkoop & informatie

JRS Makelaars Haarlem
Kruisweg 70
2011 LG Haarlem
Tel. 023 531 95 40
haarlem@jrsmakelaars.nl
www.jrsmakelaars.nl

Ontwikkeling

Projects & Development
Spaarndammerdijk 23
2064 KM Spaarndam
Tel. 023 583 46 52
info@projects-development.nl
www.projects-development.nl

Realisatie

Tervoort Egmond
Mosselaan 124
1934 RD Egmond aan den Hoef
Tel. 072 506 96 50
info@tervoort.nl
www.tervoort.nl

Cookies       Privacystatement       Disclaimer

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2